maanantai 16. joulukuuta 2013

Mustissa ja Mirrissä

Pörrin tuloon on enää alle viikko aikaa. Nyt oli siis aika hankkia Pörrille välttämättömiä tarvikkeita Koivistonkylän Mustista ja mirristä. Täytyy vielä kehua, miten hyvää ja asiantuntevaa palvelua olemme eläintarvikeliikkeistä saaneet. Apu on tullut tarpeeseen, sillä itsellä ei ole ollut tietotaitoa valita sopivimpia tuotteita.

Ensimmäisenä esittelyssä ruoka- ja vesikuppi. Otimme molemmat kupit samaa sarjaa. Kuppien alle ostimme muovisen alustan. Pienellä pennulla ei ole välttämättä vielä kokonaan ruokailu hanskassa, joten alusta pitää suurimmat sotkut pois lattialta. Alusta on näppärä myös silloin, jos Pörri kaataa oman vesikuppinsa meidän ollessa töissä. Alusta toivottavasti suojaa vettä imeytymästä laminaattiin.


Ensimmäiseksi kaulapannaksi ja talutushihnaksi hankimme Rukkan pannan ja hihnan. Pennun kasvaessa ostamme uudet ja kestävämmät tuotteet, mutta eiköhän näillä saada hihnassa kävelyä harjoiteltua. Lisäksi ostimme Rukkan kurapyyhkeitä, joiden materiaali on kehitetty kuraisten tassujen siistimiseen. Kolmen Rukka-tuotteen ostajana saimme vielä lahjaksi neopreenisen kassin, jossa voi kuskailla Pörrin tavaroita.


Harjauksen opettelua varten ostimme pehmeän pentukarvalle soveltuvan harjan, jolla harjauksen opetteleminen on toivottavasti mukavaa molemmille osapuolille. Kynsileikkurit sopivat pienten kynsien leikkaamiseen. Tulevaisuudessa voi ostaa paremmat leikkurit, mutta näillä kynsienleikkaus pitäisi olla myyjän mukaan turvallista näin aluksi.


Nameja ostimme koulutusta varten ja nameille ostimme pienen namipussukan. Pussukkaan mahtuu myös pari kakkapussia. Pussukka on helppo ottaa mukaan lenkille ja näin mukana on sekä namit että pussit.


Viimeiseksi vielä kallein ostos eli peti. Ostimme pedin, joka ehjänä pysyessään kelpaa Pörrille loppuelämäksi. Aluksi pedissä voi pitää vilttiä, jotta se olisi pennulle mukavampi. Pedin voi pestä pesukoneessa ja sen pintamateriaali on tehty likaa ja kosteutta hylkiväksi. Pedin vieressä komeilee vielä shampoo-pullo. Päätimme varoiksi ottaa pullollisen kookoksen-tuoksuista shampoota, jos nämä kura-loskapaska-vesi-muta-kelit jatkuvat vielä joulun tienoillakin.


Jospa näillä alkuun päästäisiin. Lisää hankintoja tehdään sitten tarpeen mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti