tiistai 22. joulukuuta 2015

Shelttitokoa

Käytiin viime viikon lauantaina tokoilemassa ja lenkillä yhdessä Tiuhti-sheltin kanssa. Tiuhti on melkein Pörrin ikäinen shelttityttö, joka on rally-tokoillut meidän kanssa samassa ryhmässä. Oli hauskaa käydä tokoilemassa toisen sheltin ja erityisesti toisen rally-tokoilijan kanssa. Jotenkin kummasti aina menee tällaisissa treeneissä iloisesti rally-toko ja toko sekaisin.

Tehtiin Pörrin kanssa seuraamista, eteenlähetystä, pari luoksetuloa, noutoa lyhyeltä matkalta, sivulle tuloja kierron kautta ja lopuksi otettiin vielä paikkamakuut. Luoksetuloa ja noutoa otin sen vuoksi, että halusin testata niiden nykytilan ennen tokoringin koulutusta, jotta osaan sitten kysyä oikeita asioita. Eteenlähetyksessä meillä oli ensimmäistä kertaa häiriötavaroita pitkin kenttää. Aika hyvin Pörri silti irtosi lelulle. Yhdessä lähetyksessä hieman kaarsi oikeaan.


Treenien jälkeen käytiin hallin ympäristössä vajaan tunnin metsälenkillä. Pörri ja Tiuhti on hassu parivaljakko, sillä niiden haukkuminen kuulostaa ihan siltä niin kuin ne kovastikin keskustelisi keskenään. Metsälenkin jälkeen leivottiin kotona vielä Jannen kanssa shelttipipareita ja fiilisteltiin tulevaa joulua. Sunnuntaina olikin sitten herätys jo puoli ysin aikaan. Tykkäsin kovasti tästä ensimmäisestä tokoringin koulutuksesta. Meidän kouluttajamme Sirke Viitanen oli monista asioista hyvin samaa mieltä kuin minä. Kirjasin ylös monia hyviä pointteja, jotka kirjoittelen myös tänne blogiin kunhan ehdin.

Tässä vielä meidän rally-tokon treeniryhmän jouluvideo. Sen myötä haluan toivottaa kaikille lukijoille hyvää joulua!


2 kommenttia:

  1. Oli kyllä kivat treenailut lauantaina! Meille tulee Tiuhtin kanssa teitä niin kova ikävä, mutta kesällä sitten taas. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää mä kuolen jo ikävään! :/ Kiitos treeniseurasta ja ihan kaikesta seurasta! Ootte huippupari. :)

      Poista