keskiviikko 6. tammikuuta 2016

RTK1

Meillä oli tänään viimeiset alokasluokan kisat ja startattiin TamSKin loppiaisen tuplakisoissa. Osallistuttiin radalle A, jota tuomaroi Tytti Lintenhofer. Tytin radat ovat olleet netissä aika helponnäköisiä ja helppo oli tämänkin päivän rata. Arvostelu sen sijaan oli suht tiukkaa ja kontrollivirhettä paukkui meille ihan olan takaa. Toki kyllähän me niitä ansaittiin. Pörri kääntyi jotenkin todella jähmeästi vasemmalle tänään ja kaikki virheet tulikin kylteiltä, joissa pitää kääntyä vasemmalle. Seuraaminen pitää saada parempaan kuosiin ennen avo-luokkaa.


Noin muuten Pörri oli aika jähmeä. Sellainen fiilis ja tekemisen meininki puuttui. Kisat olivat myöhässä ja Pörri joutui odottamaan tosi kauan hallissa. Sille olisi ollut hyvä päästä välillä huilaamaan autoon, mutta ulkona ollut -25 asteen pakkanen aiheutti sen, etten tohtinut viedä sitä autoon. Häkki olisi kyllä hyvä hankinta. Pitänee laittaa ostoslistalle. Vaikka Pörri tuli kisapaikalle raivovireessä ja raivoasenteella, sen vire ehti laskea aika paljon ennen omaa suoritusta. Ihan parasta Pörriä ei siis tänään nähty, mutta kyllä sillä videolla häntä heiluu ja ilmekin on iloinen. Tuloksena kiva 95 pistettä ja RTK1.


Kun katselin sekä tämän päivän että elokuun videota niin oli pakko todeta, että vaikka Pörrillä elokuun kisoissa oli kivampi asenne niin ollaan me vaan ihan törkeästi tultu eteenpäin. Vähän Pörri vilkuili yleisöön, sillä taisi tunnistaa siellä monia tuttuja kasvoja, mutta muuten piti ihan kivasti kontaktia. Eteentulot olivat tänään viivasuoria ja paikka optimaalinen. Myös moni muu tehtävä onnistui tänään hienosti. Ihan hyvillä mielin tästä voi suunnata kohti ylempiä luokkia. Pätevä hörökorva <3


2 kommenttia:

  1. Isot onnittelut hienoista pisteitsä ja ansaitusta koularista! Pörri oli kyllä ihanan tarkkaavaisen näköinen!

    VastaaPoista