maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pojat polskimassa

Hämeen sheltit järjesti shelttien uintipäivän lauantaina. Oltiin Pörrin kanssa samaisessa uintipäivässä viime vuonna ja kyllähän sinne piti tänäkin vuonna päästä mukaan. Sattumuksien summana samalle vuorolle osui myös Pörrin velipuoli Ykä. Pojat eivät olleet nähneet toisiaan pitkään aikaan. Viime kerta taisi olla viime kesänä, kun pojat kävivät myös uimasilla. Poikien yhteinen sävel löytyi heti ja Pörristäkin kuoriutui melkoinen vesipeto alun jännityksen jälkeen, kun isoveli näytti vähän mallia.

Kuvat Heli Kalves

Pörrille uiminen teki hyvää ja sitä pitäisi tehdä ehdottomasti useammin. Viimeksi hieronnassa Pörri oli todella jumissa. Liukkaat säät ja puomilta tippuminen olivat tehneet tehtävänsä. Hieronnan lomassa kyselin Marilta Pörrin lihaksistosta. Pörrillä on kuulemma tyypillinen aktiivisen koiran
lihaksisto. Meillä on nyt meneillään pieni lihasten kasvatusprojekti, kun saimme lonkkakuvista ikävän uutisen vasemman lonkan löysyydestä. Hyvä lihasisto tukee lonkkaa ja vähentää lonkalle tulevaa rasitusta. Nyt odotellaankin kovasti vesien lämpenemistä, jotta päästään uimaan koko perheen voimin.

Kuvat Heli Kalves


Kuvat Heli Kalves


Janne otti Pörrin uintireissusta pienen videon.


2 kommenttia:

 1. Ihana molskija-Pörri! Haastan teidät :)

  http://olipakerranpriya.blogspot.fi/2015/04/olipa-kerran-yksitoista-kysymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Kiperiä kysymyksiä olit keksinyt, mutta koitetaan ensi viikkolla saada vastauksia aikaiseksi. :)

   Poista