tiistai 12. heinäkuuta 2016

Poikien paukkuvideo

Vihdoinkin sain muokattua juhannukselta videon siitä, kun käytiin poikien kanssa katsomassa, mitä ne tuumii paukkuihin. Pörristä tiesin ennakolta, että se ei juuri paukkuja ihmettele, sillä ei ole aiemminkaan koviin ääniin tai laukauksiin reagoinut sen kummemmin. Joskus epäilyttäville äänille pitää aluksi varmuuden vuoksi pöhistä, mutta kun asia on todettu vaarattomaksi, se ei enää välitä. Sen sijaan Voltti oli aika kysymysmerkki. Käytiin ensin ampumaradan ympäristössä lenkillä ja katsottiin Voltin reaktioita. No mitään reaktioita ei tullut, sillä Voltille paukut oli täysin taustamelua. Uskaltauduttiin sitten lähemmäs vähän tekemään helppoja, tuttuja juttuja ja leikkimään. Treenailin myös Pörrin kanssa, mutta siitä ei otettu videota. Lopuksi käytiin vielä tervehtimässä ampujat, kun heillä oli tauko ja mentiin ampumaradan takaiselle sorakuopalle uimaan. Mitään traumoja ei kummallekaan jäänyt. Pitää tehdä sama keikka vielä uudestaan.


Pörrin tokokoe lähestyy ja käytiin sunnuntaina Emmin kanssa hallilla tekemässä kenraaliharjoitus. Viisi liikettä palkatta ja tämän jälkeen vielä vähän kevyttä humputtelua. Pörri teki tosi hyvin tasolleen uskollisena ja aioin suunnata reippain ja avoimin mielin kokeeseen, kunnes eilen sain kisakirjeen ja kuulin, että kokeessa on harjoitusarvostelija. Kaikki näkemäni kokeet, joissa on ollut harjoitusarvostelija, ovat olleet selvästi hitaampia kuin normaalit kokeet ja liikkeiden välit ovat venyneet pitkiksi. Pörrille tämä on ihan myrkkyä. Sen vire ja motivaatio ei tule kestämään pitkiä liikkeiden välejä. Pörrin osaamistaso on kuitenkin sen verran hyvä, että ajattelin rohkeasti mennä kokeilemaan josko meille ykköstulos suotaisiin ja voitaisiin siirtää ajatukset 110 % avoimenluokan liikkeisiin.

2 kommenttia:

  1. Miten aloit voltille rakentamaan seuruuta. Ihailen tota skidiä miten magee harrastuskoira siitä tuleekaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voltille olen alkanut rakentamaan seuraamista samalla tapaa kuin Pörrille oikealle puolelle eli palkkaan koiraa, kun se tarjoaa oikeaa paikkaa (harjoitus joka videolla), minkä kautta lähden rakentamaan kestoa ja lisäksi laatikkotreeniä, jota kautta perusasento, liikkeelle lähtö ja käännökset. Sitten ajan myötä kokoilen homman kasaan ja muodostuu seuraaminen.

      Poista