perjantai 27. marraskuuta 2015

Kesäkuun agilityt

Jos näitä agilitypostauksia alkaisi nyt saamaan vähän tiuhempaan julkaistuksi :)

Kesäkuussa jatkettiin luopumisleikin hyödyntämistä Pörrin saamiseksi sopivaan vireeseen. Heti ensimmäisissä treeneissä se tuntui tuottavan tulosta ja saatiinkin tehtyä pitkä ratapätkä ilman ongelmia. Treeneissä koitettiin lisäksi parantaa A:n kontaktia jarruttamalla Pörrin vauhtia hihnan avulla. Myös keppien verkkoja alettiin vaihtamaan ohjureihin. Ensimmäisellä kerralla Pörri koitti puskea ohjurista läpi, siinä kuitenkaan onnistumatta. Toinen kerta menikin jo ilman törmäilyä. 


Toiset treenit olivatkin Pörriä parhaimmillaan. Antaa videon puhua puolestaan :)


Jos edellisissä treeneissä nähtiin Pörriä parhaimmillaan, oli kolmannet treenit jotain ihan muuta. Aluksi harjoiteltiin A:n kontaktia. Nyt Pörrin annettiin lähteä pöydältä puolesta välistä alastuloa, jotta vauhti ehdi kasvaa niin kovaksi ja jarruttaminen kontaktille on helpompaa. Tämän jälkeen Pörri ottikin jostain syystä kovin häiriötä muista treeneissä olleista koirista ja tuli sen seurauksena keinulta melko ilkeästi alas. Pörrimäisesti pieni kolaus ei kuitenkaan näyttänyt hidastavan menoa millään tavalla. 


Kesäkuun viimeisissä treeneissä nähtiin Pörriltä taas oikein mallikasta työskentelyä. Mitä nyt kerran vähän lähti mopo keulimaan ja kouluttaja komensi Pörrin jäähylle. Pörrihän oli tuomiosta tunnetusti eri mieltä ja kävi treenien lopussa protestiksi kaatamassa yhden estenumeron ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti