maanantai 21. syyskuuta 2015

Taas kotona

Blogissa on ollut viime aikoina pientä hiljaiseloa. Instagram-seuraajat tietävätkin jo, että olimme ruskaretkellä Pohjois-Suomessa. Ajoimme Jämin kautta Ouluun, Oulusta Saariselän kautta Utsjoelle ja Utsjoelta Nuorgamiin päiväreissu. Paluumatka tehtiin Kuusamon ja Kajaanin kautta. Reissusta on tulossa oma postaussarja, kun olen saanut kuvia käytyä tarkemmin läpi. Tässä yksi kuva maistiaisiksi Kaldoaivin erämaasta.


Pidettiin reissussa myös lähes täydellinen treenitauko. Jämillä treenasin hieman rally-tokoa Pörrin kanssa sillä aikaa, kun Janne juoksi puolimaratonin, mutta muuten pysyttiin visusti erossa treenikamppeista. Pörri ei treeniä kaivannut millään tavalla, enkä kyllä minäkään. Treenitauko tuli kaikille ihan tarpeeseen. Meidän päivät kuluivat autolla ajelusta ja tuntureissa kiipeilystä.

Sain reissulla myös yhden ilouutisen, sillä saimme talvikaudeksi paikan meidän seuran rally-tokon kisaavien koirien ryhmästä. Tehoryhmää vetää rally-tokon valmennusryhmä. Tehoryhmän vuoksi tullaan Pörrin kanssa todennäköisesti keskittymään tuleva talvi enemmän rally-tokoon ja toko jää sivummalle. Olen vähän pohtinut, että mitä jos Pörristä tulisi kokonaan rally-tokokoira.

6 kommenttia:

  1. Jee, innolla odotan reissupostauksia! :) Instagramkuvat ja tuo maistiaiskuva lupaavat kyllä hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpa joku taikoisi lisää tunteja vuorokauteen! Loppuviikosta sitten viimeistään tulee eka reissupostaus.

      Poista
  2. Oijoij! Täällä kans ootellaan kovasti reissujuttuja! Ja on tosiaan ihana kuva! Vähän on alkanut itseä harmittaa, kun tämän syksyn lappireissu jäi väliin.. No, ensi syksynä sitten! :)

    VastaaPoista