lauantai 1. kesäkuuta 2019

Taco luustokuvissa

Hassu tunne, kun pitäisi olla jotain muutakin elämää kuin koirat, sillä valitettavasti tällä hetkellä molemmat koirat on jonkinasteisella saikulla sekä molemmilla on voimassa oleva doping-karenssi. Tacon saikku ei onneksi ole vakava ja Pörrikin on ottanut paranemisessa isoja harppauksia eteenpäin ja Pörrin liikuntaa ollaan voitu lisätä.

Taco kävi keskiviikkona vihdoin virallisissa luustokuvissa ja samalla reissulla Tacolta poistettiin mahasta ihomuutos, joka lähetettiin patologille tutkittavaksi. Ihomuutos kasvoi Tacolle pikkuhiljaa. Ensin tuli litteä ihopalanen, joka sittemmin täyttyi ja kasvoi noin sormenpään kokoiseksi. En usko, että muutos oli mitenkään vaarallinen, mutta se oli hankalasti lähellä valjaiden mahaosaa ja pelkäsin, että se jonain päivänä repeytyy irti. Poistokohtaan Taco sai yhden tikin ja riehunta- ja uimakielto hetkeksi.

Varasin sitten Tacolle perjantaiksi hieronnan niin tulee saikutus tuplasti hyötykäyttöön. Pahiten Tacolla oli Heidin mukaan jumissa lantion seutu, mutta se aukesi kuulemma hyvin käsittelyssä. Samaa lantion seutua hoidettiin jo aiemmin keväällä osteopaatilla. Voisi katsella Tacolle taas osteopaattia, jos tuo lantion alue saataisiin kunnolla kuntoon.

Poistokohta perjantai-iltana ja lauantaiaamuna. 

Tacon luustokuvissa ei näkynyt mitään kovin ihmeellistä. Odotellaan Kennelliiton lausuntoja. Muut paitsi olat otettiin virallisina.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti