keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Pörrille toinen LUVA kakkosista

Pörri ja Janne osallistuivat agilitykisoihin kolmisen viikkoa sitten sunnuntaina 15.4.2018. Nämä oli vat Pörrin neljännet agilitykisat. Poikien työnjälki oli taas tasaisen varmaa ja kolmosiin nousu oli tosi pienestä kiinni.

Ensimmäisellä radalla tuomarina oli Elina Hannikainen-Himanen. Tällä radalla kaikki meni (yhtä piruettia lukuunottamatta) putkeen ja tuloksena LUVAan oikeuttava nollatulos. Ylimääräinen piruetti tuli ennen viimeistä putkeen menoa, jossa Jannen ohjaus ei ehkä ollut ihan loogisin. Onneksi tästä ei kuitenkaan tullut mitään virhettä.


Toisen radan tuomaroi Anne Savioja. Radan alussa oli melko pitkä suora ja heti siihen perään tiukka kolmen esteen pyöritys. Janne epäili jo alkuun, että pyöritys saattaa koitua tämän radan kohtaloksi ja niin siinä lopulta kävikin. Janne joutui hieman blokkaamaan Pörrin hyppyä, jonka seuraksena Pörri pudotti riman. Radan loppuun tuli vielä toinen virhe takaakierron kiellosta. Tuloksena tältä radalta siis 10. 


Kolmas rata oli hyppyrata, jossa tuomarina taas Elina Hannikainen-Himanen. Tämä rata lähti oikein hyvin käyntiin ja näytti siltä, että toinen LUVA olisi tulossa. Jannelta jäi kuitenkin viimeiseen putkeen ohjaus hieman vajaaksi ja Pörri kääntyi viime hetkellä katsomaan, että oliko se nyt varmasti tämä putki. Tämä johti kieltovirheeseen ja yleisön huokaukseen. 



Pikkuvirheistä huolimatta Pörri oli jokaisella radalla palkintopallilla ja kotiin viemisiä tuli taas ihan kiitettävä kasa. Tulevana viikonloppuna pojat on taas menossa kisaamaan ja metsästämään sitä puuttuvaa LUVAa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti