torstai 4. elokuuta 2016

Kesäkuulumisia

Ollaan oltu koko kesä enemmän ja vähemmän menossa jonnekin tai tulossa jostakin, joten kuulumisten kirjaaminen blogiin on jäänyt selvästi vähemmälle. Olen treenaillut säiden suosiessa poikien kanssa lähinnä ulkona ja hallilla ollaan käyty tosi vähän. Tämä "ulostulo" on altistanut meidät myös törmäämään oman seuran ulkopuolisiin tuttuihin. Eräät nuorten koirien tokoringin treenit meillä oli naapuriseura Levekin kentällä ja sattumalta törmättiin Pörrin veljeen, jolla oli samaan aikaan agilitytreenit viereisellä kentällä. Veljekset haistelivat toisiaan tovin jos toisenkin. Pörri ei ole ikinä haistellut ketään toista koiraa niin kauaa, joten taisi tunnistaa, että tässä kaverissa on jotain samaa kuin minussa.

Pörri ja Pörrin veli Riku

Kävästiin myös kauniina kesäiltana Teivossa, jossa kisattiin agirotu. Pörri alkaa olla agilityssä kisavalmis ja se mitattiin maksiksi, joten Pörri oli maksishelttien joukkueessa varakoirakkona. Varakoirakon tehtäväksi jäi kannustaminen, joten raahauduttiin koko perheen voimalla kentän laidalle kannustamaan joukkuetta, jossa kisasi mm. Pörrin puoliveli Ykä.

Pörri ja Pörrin puoliveli Ykä ( Svarzekoks My Lord & Svarzekoks Kind of K 9)

Milli yllytti mut lähtemään turistiksi tokon SM-kisoihin, joten ensimmäisen kesälomaviikon päätteeksi suunnattiin Laukaaseen. Mukaan otin Voltin ja jätin Pörrin huilimaan kotiin, sillä se oli selvästi uupunut lomaviikosta. Voltti osasi käyttäytyä kisapaikalla oikein mallikkaasti lukuunottamatta sitä, että sunnuntain finaalissa piti kajauttaa parille osallistujalle kannustushaukut hyppy-kiertonoudossa.

Kisaturistin puuha väsyttää

Kisaturisteilu on vakavaa puuhaa.
Jotta Voltin sosiaalistaminen ei nyt vaan jäisi liian vähäiseksi, päätettiin tokon SM-kisojen jälkituoksinnassa suunnata Vantaalle moikkaamaan yhtä ystävääni. Voltti pääsi elämänsä ensimmäiselle junamatkalle ja tutustuman Tikkurilan rautatieasemaan, jossa vaihdettiin kaukojunasta lähijunaan ja toisinpäin. Hienosti Voltti selviytyi ensimmäisestä junamatkastaan ja ensimmäisestä hissimatkastaan asemalla. Sosiaalinen, rento ja hyvähermoinen kaveri on oikein mukava reissukumppani.

Voltti otti junassa rennosti

Kyläpaikassa Voltti osasi käyttäytyä yllättävänkin fiksusti. Se sulatti suloisella olemuksellaan myös kaverin 1,5 vuotiaan saksanpaimenkoiranartun sydämen ja toverit painivat tuntikaupalla talon pihalla. Instagramista löytyy leikeistä myös video KLIK.

Voltti otti myös kylässä rennosti

Voltti ja Kirppu leikkivät

Voltti lähijunassa

Voltilla on taas unilelu<3
Ollaan me jossain välissä oltu hiukan kotonakin ja sen ajan pojat on kyllä käyttäneet tehokkaasti akkujen lataamiseen.

2 kommenttia:

  1. Miten voi veljekset olla noin eri näköset!! :D Sit puoliveljen kans ihan samiksii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Pörrin veli jäi pentueen pienimmäksi. Sheltit on kooltaan kyllä ihan arvoituksia, sillä Pörrin veli kisaa mineissä (ja on vielä pieni mini) ja Pörri mitattiin maksiksi. :D

      Poista