maanantai 8. helmikuuta 2016

Joulukuun agilityt

Vuosi tulikin sitten lopetettua todennäköisesti minun ja Pörrin tähän astisesti parhaisiin suorituksiin koirakkona (mikäli keppejä ei lasketa!) :) Video puhukoon puolestaan.


Vuoden viimeiset treenit olivat omalla tavallaan hyvin mieleenpainuvat. Astuessani hallin ovesta sisälle, ensimmäinen ajatus oli, että mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?! Seuraavat 10 min taisinkin naureskella itsekseni ja miettiä, mitähän tästä mahtaa vielä tulla, kunnes sitten koitti minun ja Pörrin vuoro....


Näin jälkeenpäin ajateltuna oli kyllä jännä huomata, kuinka pieni merkitys käsillä lopulta oli itse ohjaukseen. Pelkästään pään, kropan ja jalkojen asennoilla saa jo todella paljon aikaiseksi. Mikäli joku teistä lukijoista ei ole koittanut ohjata koiraansa ilman käsiä, niin suosittelen kyllä lämpimästi koittamaan joskus. 

Treenien jäädessä joulutauolle, tulimme Marjan kanssa siihen tulokseen, että Pörrin kepeille täytyy saada jotain tehtyä. Viimeisen niitin tälle antoi joulukuun treeneissä tehdyt kepit, joita myös videoilla on nähtävillä. Pörri keskittyi enemmän haukkumaan kuin pujottelemaan keppejä, vaikka ihan varmasti ne osasi. Tästä projektista ja sen tuloksista saittekin lukea jo vuosikatsauksen yhteydessä, joten en ala kertomaan siitä tässä uudestaan :)

1 kommentti:

  1. Toi ilman käsiä ohjaaminen on kyllä aika silmiä avaavaa, kokeilin kanssa kerran joskus syksyllä ja homma toimi melkein paremmin niin, kuin käsiä huitomalla, jolloin koko muu kroppa vähän kuin unohtui :D

    VastaaPoista