sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Pörrin ensimmäiset agilitykisat

4.2.2018 oli vihdoin se maaginen päivä, jolloin Pörri pääsi korkkaamaan uransa agilitykilpailuissa. Pörrihän on mitattu aiemmin maksiksi, mutta sen fysiikka ei kestänyt maksikorkeuksia, joten kisatoiveet unohdettiin ja jatkettiin treenailua vain omasta ilosta matalilla rimoilla. Kun päätös pikkumaksiluokan perustamisesta tuli, meillä riemuittiin aika paljon. Sitten alkoikin piinaava odotus, että ensimmäiset uusien säkäluokkien kilpailut tulisivat. Ihan ensimmäisiin pikkumaksikisoihin ei päästy, jotta Pörri ehti hyvin toipua pallileikkauksesta, mutta helmikuussa päätettiin iskeä oman kotiseuran kisoihin.

Radat olivat Pörrille ja Jannelle helppoja, koska treeneissä radat ovat usein 2- ja 3-luokan tasoisia. Ensimmäiseltä agiradalta tulikin heti 0-tulos ja ensimmäinen LUVA. Toisella agiradalla Pörri valitettavasti tiputti yhden riman ja tästä tuli viisi virhepistettä. Ilahduttavaa oli se, että Pörrin loppuaika oli luokan nopein. Pörristä näyttäisi olevan vastusta bordercollieille ainakin alemmissa luokissa. Kolmas rata oli hyppyrata. Tällä radalla valitettavasti tuli myös riman pudotus ja viisi virhepistettä. Vitosista huolimatta Pörri pääsi palkinnoille jokaisella radalla, joten nyt meillä on kolme levyä suklaata ja kolme pakettia koiran puruluita sekä koirilla kolme uutta lelua.

Tässä Pörrin ensimmäinen agilityrata.


Kaksi muuta rataa voi katsoa tästä ja tästä.

Nyt, kun ensimmäisen kisan apina on saatu pudotettua selästä, on hyvä alkaa katsella seuraavia kisoja ja lähteä metsästämään seuraavaa LUVAa.

7 kommenttia:

 1. Onnea Pörrille ja Jannelle LUVAsta! Pikkumaksi sheltit rulettaa! :D T:Zeko ja Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pikkumaksiluokka tuli kyllä tarpeeseen, kun katsoo tämänkin päivän rotukirjoa: sheltti, koikkeri, shapendoes, tolleri sekä pari oikeasti tosi pienikokoista bc-narttua. Toivottavasti joskus törmätään toiseenkin pikkumaksishelttiin kisoissa. :)

   Poista
 2. Hienoa menoa! Hyvä pojat! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea vielä! Ihanaa kun pääsette agiliitaamaan pikkumakseissa :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista