sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pörrin viikonloppu

Perjantaina Pörri joutui olemaan yksin hieman normaalia pidemmän päivän, mutta hienosti oli herra pystynyt pidättelemään koko päivän. Päätettiin hieman hyvitellä Pörrille pitkää yksinoloa ja lähdettiin huonosta säästä huolimatta ulkoilemaan. Käveltiin tästä meiltä tuohon lähelle Ahlmannin omenatarhaan, jossa päästettiin Pörri vapaaksi. Otetiin mukaan tennispallo, joka löydettiin aiemmin metsästä. Pörri oli pallosta innoissaan ja juoksenteli sen perässä. Olemme yrittäneet opettaa Pörriä tuomaan pallon meille takaisin, mutta Pörri ei ole vielä ehkä täysin tajunnut ideaa. Välillä Pörri tuo pallon ja välillä vaan haistelee sitä tai nappaa sen suuhunsa, mutta lähtee ihan väärään suuntaan.

Lauantaiaamulla käytiin Pörrin kanssa yhdessä myös pitkällä lenkillä. Lenkki ei ollut matkallisesti pitkä vain 1,3 kilometriä, mutta aikaa saatiin Pörrin kanssa tuhrattua reippaasti yli tunti. Itse nautin kauniista aurinkoisesta säästä ja Pörri nautti ympäristön tutkimisesta. Tehdään usein viikonloppuisin tämmöisiä kiireettömiä maailman tutkimusreissuja. Lauantaina meillä oli taas pentupainipäivä. Mentiin pentupaineihin tällä kertaa poikkeuksellisesti bussilla. Ollaan menty aina aiemmin pyörällä tai autolla, sillä bussipysäkiltä tulee jonkinverran kävelymatkaa Mustiin ja Mirriin. Pörri oli vähän haluton kävelemään ja jouduin välillä kantamaan sitä hikipäässä. Kun Pörri tajusi, minne ollaan menossa, iski herra melkoisen nelivedon päälle. Pentupaineissa oli melko hiljaista, mutta löytyi sieltä tuttujakin. Pentupaineissa Pörri paini taas tuttuun tapaan suurimman osan ajasta Kodan kanssa.

Iltapuhteeksi askartelin Pörrille tuollaisen sanomalehtijemman. Meille tulee Satakunnan kansa, joka on näppärä tähän puuhaan. Siinä on paljon sivuja ja koko on tabloid. Laitoin sivujen väliin nameja ja taitoin lehden kasaan. Alkuvaiheen lehdenluvusta löytyy video Youtubesta, mutta en viitsi laittaa sitä tähän, sillä siitä tuli niin huonolaatuinen. Tässä siis video ihan loppuvaiheesta. Piilotin lehden sekaan lähes 20 pientä namia ja tossa kohtaa, kun Pörri luovuttaa, lehtien seasta löytyi enää yksi nami. Kyllä herralla nenä toimii.


Tänään sunnuntaina käytiin Pörrin kanssa aamulla taas maailman tutkimusreissulla ja törmättiin pieneen 9 viikkoiseen shelttipentuunkin. Kiva tietää, että tässä lähistöllä asuu shelttejä. Jutelessamme omistajan kanssa, meille selvisi, että kyseessä on pentu, jonka Pörri on nähnyt jo aiemmin Mustin ja Mirrin pentupaineissa. Tässä alla vielä yksi videopätkä meidän aamulenkiltä, kun Pörri innostui vähän kaivamaan kuoppaa metsässä. Mun puhelimella tulee kyllä luvattoman huonolaatuisia videoita. Pitänee harkita uuden puhelimen ostamista.


Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti