perjantai 14. helmikuuta 2014

Pörri pikkuisena

Pörrillä on ollut viime aikoina punoitusta silmissä. Tänään päätimme käydä näyttämässä silmiä lääkärille. Ylimääräisiä ripsiä ei löytynyt, joten lääkäri arveli, että silmät olisivat ärsyyntyneet ilmassa olevista pienhiukkasista (katupöly yms.) ja ärsytys olisi johtanut sidekalvontulehdukseen. Täällä kaupunki-ilmassa leijuu nyt ties mitä, kun lumet suli. Saatiin tulehdusta poistavaa lääkettä, jonka pitäisi auttaa. Meillä on rokotusaika viikon päästä ja silloin katsotaan silmienkin tilanne uudelleen. Tällainen sidekalvontulehdus on kuulemma juuri 3 - 4 kuukautta vanhoilla koirilla yleinen, kun silmät eivät ole vielä tottuneet kaikkiin ärsykkeisiin (tuuli, hiukkaset, katupöly yms.). Vaiva ei ole onneksi tarttuva, joten voidaan rauhassa treffailla koirakavereita.

Ystävänpäivän kunniaksi päätimme käydä kaverini kanssa ystävänpäiväkaakaoilla koirakahvila Vainussa. Pörri ja Koda painivat koko kaakaoiden siemailun ajan ja herrat pääsivät jopa videolle. Katso video täältä!

Koska viime päiviltä ei ole mitään kivoja kuvia, laitetaanpa tähän pentukuvia Pörristä. Kävimme katsomassa Pörriä pariin otteeseen ennen luovutusta. Tässä kuvia näiltä kerroilta. Harmi, että molemmilla kerroilla unohdimme järkkärin kotiin, joten kuvat ovat heikkolaatuisia puhelinotoksia.

Pörri 3 vk

Pörri 3 vk

Pörri 5 vk

Pörri 5 vk ottaa päikkäreitä.

Pörrin sisarukset pienellä kasalla.
Pikkuisesta pojasta on kasvanut melkoinen nuorimies. Pörri kävi lääkärissä puntarilla ja painoa oli jo 7,2 kg!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti