maanantai 17. helmikuuta 2014

Pörri 16 viikkoa

Meidän pikkuinen poika täyttää tänään jo 16 viikkoa. Pörrillä vahvisterokotus torstaina. Muuten tällä viikolla on ohjelmassa ainakin painia Kodan kanssa ja reissu Helsinkiin sekä hotelliyö.


Pörriä ei tänään oikein inspiroinut mittailut ja kuvien ottaminen, mutta otettiinpa kuvia silti. Monen yrityksen jälkeen saatiin Pörri vihdoin seisomaan jotakuinkin hyvin. Pörrin kasvu -välilehdeltä voi kuvaa verrata edellisiin viikkokuviin. Tässä kuvassa Pörri seisoo paljon lähempänä kaapistoa kuin aiemmissa kuvissa ja näyttää, ettei Pörri ole kasvanut yhtään. Eipä Pörrille ole korkeutta tullut kuin noin sentti ja painoa vain 800 g kahdessa viikossa. Hurjin kasvuvaihe taitaa ollakkin jo takanapäin. Pörrillä kasvaa edelleen takapää etupäätä nopeammin. 


Piti tähän alle ottaa vielä nopeasti kuva Pörristä edestäpäin. Mun mielestä Pörrin naama on kehittynyt todella paljon ja sen ilmeeseen on tullut sitä rotumääritelmän mukaista suloisuutta. Suloisuus ei näistä kuvista oikein välity ja korvatkin näyttävät pystymmiltä kuin oikeasti ovat, sillä Pörri katsoo ylöspäin kameraan. Pörri on naamasta aikuistunut todella paljon, mutta muuten se on vielä ihan pennun näköinen.


Saatiin tänään taas kysely, että onko Pörri bordercollie vai tavallinen collie. Siihen on hyvä vastata, että eiku shetlanninlammaskoira. Saatiin naiselta takaisin vaan ihmettely, onpas se iso. Totesin vaan, että niihän se onkin. Naisella itsellään oli uros bordercollie. Itse kyllä tykkään tosi paljon, ettei Pörri jää miniksi. Mielummin otan maksin kuin minin. Jossain vaiheessa pohdin tosissaan myös australianpaimenkoiraa, joten olen henkisesti valmistautunut hieman isompaankin koiraan.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että on koirat osunu oikeille omistajilleen, mä kun oon niin tyytyväinen tosta mein ministä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet minisheltit on kyllä valtaisan suloisia tapauksia. :)

      Poista