sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Herra riemuidiootti

Osallistuttiin sunnuntaina shelttilenkille, jossa oli yhteensä 14 koiraa omistajineen. Vähän jännitti mennä lenkille, sillä Pörrin käytös muita koiria kohtaan on hieman muuttunut viime aikoina. Pörri on selvästi nyt viime aikoina ymmärtänyt sen, että on olemassa sekä tyttöjä että poikia ja että tytöt tuoksuu huumaavan hyvälle. Pörri on myös alkanut jonkin verran pörrätä tuntemattomille uroksille takaisin, jos toiset urokset pörrää ensin. Pörri on edelleen hyvin koirasosiaalinen ja haluaisi hyväntahtoisesti mennä jokaisen luokse, mutta tuo asenne "älä kuule mulle ala aukomaan päätäs" on aiheuttanut pari kertaa harmaita hiuksia. Ennen Pörri alistui kaikkeen ja se saikin meiltä lempinimen Lapanen, mutta nykyään sillä alkaa selvästi olemaan enemmän omaa tahtoa ja se ei enää anna muiden pompotella itseään miten sattuu. Lenkin aluksi Pörri sai pienen pörinän aikaiseksi suunnilleen samanikäisen Paten kanssa. Poikien pörinä onneksi meni nopeasti ohi ja pojat muistivat, että vanhoja painikavereitahan tässä ollaan. Loppu lenkki meni poikien osalta onneksi hyvin. Myöskään tytöistä Pörri ei ollut liian kiinnostunut. Yhdestä hurmaavasta neidistä se vähän kiinnostui, mutta kun sai tytöltä melko jäävän vastaanoton, Pörri luovutti ja palasi lumipallojahtiin. Loppuun vielä pari kuvaa lenkiltä. Kuvista suuri kiitos Iekku Pylkälle, sillä me unohdettiin kokonaan oma kamera kotiin.




2 kommenttia:

  1. Meillä vähän sama juttu. Turun päässä kun ollaan shelttilenkeillä oltu niin on saanut olla tarkkana Sonin ja muiden uroksien kanssa. Heh, musta tuntuu että nartutkaan ei silloin kiinnosta jos pitää kyräillä toista urosta :D Soni on aika macho ollut alusta asti eikä koskaan halua hävitä paineja yms :D Alistuvamman uroksen kanssa menee hyvin, mutta jos on toinen samalainen niin sitten on rähinää. Pari kertaa on ottanut toisen uroksen kanssa yhteen, myös silloin viime kesänä Tampereella erkkarissa Aarre-veljensä kanssa. T. Päivi ja Soni (Länsimetsän Auringonnousu)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ensimmäistä koiraa omistaessa on tullut huomattua, että koirien väliset suhteet ovat yllättävän monimutkaisia. Joistakin koirista tulee heti ihan bestiksiä ja toisten kanssa ei sitten tulla toimeen. Jotkut koirat ovat ihan ilmaa ja toisten luo on päästävä niin hirveällä vimmalla, että hihnakin hajoaa.

      Poista