perjantai 1. elokuuta 2014

"Hei Pörri lähetään uimaan!"

Käytiin viime viikon kesälomareissun aikana pariin otteeseen uimassa Lumikankaan hiekkakuopilla. Pörri ja videokamera olivat uintireissuilla luonnollisesti mukana. Emme ole vielä aikaisemmin hyödyntäneet videokamerassa olevaa IPX7-suojausta, joka mahdollistaa kameran upottamisen veteen 1 metrin syvyyteen enintään 30 minuutiksi. Koska vesi hiekkakuopilla oli todella kirkasta, päätettiin kameran vesitiiveys laittaa testiin. Alla siis videota uintireissulta sekä veden päältä että alta ja ei hätää, kamera toimii edelleen ;) 


Tuntuu, että Pörri alkaa nyt viimein tajuta mikä tuossa uimisessa on se juttu. Alun ujostelun jälkeen Pörri hyppi innoissaan uimaan heti, kun tassut eivät enää ottaneet pohjaan. 

3 kommenttia:

  1. Ei vitsit miten mainio video :) Kunpa meilläkin tajuttaisiin tuo uimisen ilo ja riemu, helpottaisi hellepäiviä huomattavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Pörrikään mikään synnynnäinen uimari ole ollut, mutta kun toistuvasti ollaan viety sitä veden äärelle niin pikkuhiljaa siitä on kehittynyt melkoinen uimamaisteri. Uinti on kyllä hyvää liikuntaa ja kuumimpina hellepäivinä korvattiinkin päivän pidempi lenkki uintitouhuilla. :)

      Poista