lauantai 31. toukokuuta 2014

Tokoilua

Meillä päättyi tällä viikolla tokon alkeiskurssi. Alkeiskurssin viimeisellä kerralla treenattiin merkkiä ja ruutua. Pörri syttyi ruudulle ihan hirveästi. En ole ikinä nähnyt Pörriä noin liekeissä mistään tekemisestä. Näyttää siis siltä, että meidän pitää vielä pötkiä evl-luokkaan asti, jotta päästää Pörrin lempiliikkeeseen asti. Tokoilujen jälkeen treffattiin vielä Pörrin kavereita Liliä ja Viliä.

Pörrillä on nyt ollut muutama pieni murkkupäivä, jolloin kaveri on melko mahdoton otus. Keskiviikko oli yksi näistä päivistä. Tokossa Pörri teki ihan sata lasissa ja oli todella hyvin keskittynyt tehtäviin, mutta kaikki muu aika olikin aika he*vettiä. Pörri haukku räyskytti ihan taukoamatta, veti hihnassa sinne tänne, korvia ei tainnut omistaa ollenkaan. Onneksi nämä ovat vain yksittäisiä päiviä, sillä muuten Pörri on varsin kiltti ja mukava.


Tässä on liitteenä pieni pätkä, kun alkuviikosta harjoiteltiin yhdellä lähikentällä seuraamista. On hauska nähdä, miten Pörrillä heiluu iloisesti häntä. Lopussa Pörrin keskittyminen herpaantuu, sillä lähellä on työmaa, jossa räjäytellään kalliota. Pitää videoida meidän muitakin liikkeitä tässä jossakin vaiheessa. Seuraavan kerran me tokoillaankin ohjatusti 16.7. Kesä- ja heinäkuun aikana ajattelin pari kertaa viikossa treenailla itekseen kaikkia alkeiskurssin asioita. Seuraavaksi ostoslistalla onkin kartiot, joiden avulla voidaan treenata ruutua ja merkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti