lauantai 10. toukokuuta 2014

Metsäretkellä Kaupissa

Pakattiin ystäväpariskunnan kanssa tänä aamuna koirat autoihin ja suunnattiin kimppalenkille Tampereen Kauppiin. Sää oli mukavan lämmin ja aurinkoinen. Janne otti vähän kuvia reissulta ja niitä seuraavassa.

Hei lähdetäänkö lenkille?!
Älä mene niin kauas.
Juomatauko.
Pörri tähystelee Näsijärveä.



Mitä isommat edellä...
...sitä pienemmät perässä.
Mitä isommat edellä vol 2 ...
..sitä pienemmät perässä vol 2.
Minun keppi! Eikö minunpas!

Etkö sä vieläkään luovuta?!
Olipa hauska reissu!
Alla vielä kaveripariskunnan kuvaamaa videota reissusta.


Kaupin reissun jälkeen poikettiin Pörrin kanssa Faunattaressa hakemassa Pörrille uusi ruokasäkki. Pörri on nyt syönyt melko pitkään Acanan medium-kokoisten koirien junioriruokaa ja se sopii Pörrille hyvin. Samalla ruualla päätettiin jatkaa vielä ainakin yksi säkillinen. Faunatteren jälkeen poikettiin vielä Mustissa ja Mirrissä hakemassa Pörrille uusi kaulapanta, sillä vanhasta Rukan pannasta oli säätövara loppu. Uudeksi pannaksi valittiin saman sarjan oranssi panta (eli tämä http://www.mustijamirri.fi/tuote/rukka-bliss-polar-panta-oranssi/033129/). Uusi panta on edellistä paksumpi ja pidempi eli 2x30-40 cm. Ollaan tykätty tuosta Rukkan pannasta ihan hirmuisesti ja päätettiin jatkaa samalla pantamallilla niin kauan kuin Pörrin kaula kasvaa. Sitten aikuisena Pörrille on tarkoitus ostaa myös puolikuristava panta.

Ruuan ja pannan lisäksi mukaan tarttui myös koulutustarvikkeita. Ostettiin sellainen lanteille laitettava koulutusvyö tms., jossa on paljon taskuja ja ripustuslenkkejä. Se tulee tarpeeseen toko- ja agitreeneissä, kun ei voi enää kesällä sulloa nameja takin taskuihin. Ostettiin myös metallinen noutokapula ja naksutin. Naksutin on ollut pitkään ihan täysin outo kapistus, mutta olen nyt nähnyt treeneissä ihan livenä naksuttimen käyttöä ja lisäksi olen katsonut paljon temppuvideoita, joilla käytetään naksutinta. Naksutin vaikuttaa ihan näppärältä kapistukselta ja toivon, että pystyn opettamaan sillä Pörrille tiettyjä asioita, joita muuten on vaikea opettaa, koska en pysty palkkaamaan Pörriä tarpeeksi nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti