lauantai 24. toukokuuta 2014

Pörri yksin

Pörrillä alkaa olla ikää jo kohta 7 kk. Pentuna Pörri söi vähän yhtä keittiön tuolia, mutta nyt senkin syöminen on loppunut, kun hampaat ovat vaihtuneet. Ollaan pikku hiljaa annettu Pörrille uusia vapauksia. Aiemmin pidettiin esimerkiksi Pörri nukkumassa meidän makuuhuoneessa, mutta nyt ollaan näiden helteiden aikana annettu Pörrin itse valita nukkumapaikkansa. Pörri on nyt nukkunut pääosin alakerrassa, jossa on öisin hieman viileämpää.

Tänään päätettiin jättää ensimmäistä kertaa Pörrille käyttöön koko asunto, kun lähdimme käymään viikonloppuostoksilla Citymarketissa. Janne viritteli kameran ja tässä timelapse-videota Pörristä. Kuvat on otettu 2 sekunnin välein. Yhteensä koko reissuun meillä meni noin 1,5 tuntia. Piilottelin Pörrille nameja, joten älkää ihmetelkö, miksi se nuuskii pitkin nurkkia.


Huhhuh on ollut melkoinen hellepäivä tänään. Varjossa oleva lämpömittari on näyttänyt 30,5 astetta. Pörrin päivän lempi aktiviteetteja on ollut ojassa kahlailu ja vesisuihkun metsästys, kun Janne kasteli nurmikkoa. Illalla voisi käydä vielä pitemmällä lenkillä, kun sää tosta viilenee.

2 kommenttia:

  1. Oispa kiva ottaa Aarrestakin tuollainen video, kun en yhtään tiedä mitä se yksin puuhaa. Luultavasti nukkuu, kun yleensä venyttelee, kun tulen kotiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitää Pörristäkin ottaa joskus videota koko työpäivän ajalta. Seurattiin Pörriä pikkupentuna webbikameralla ja tosiaan aikalailla nukkumista se koiran "työpäivä" on. :)

      Poista