lauantai 10. toukokuuta 2014

Pörrin vappu

Vietettiin vappuaatto kotisohvalla mun flunssan takia, mutta vappupäivänä päätettiin suunnata keskustaan tuulettamaan teekkarilakkeja ja haalareita. Poikettiin vapputorin kautta ja napattiin evääksi 12 m lakuja. Ostettiin myös Tampereen teekkareiden vappulehti Tamppi. Pörrille oltiin varattu taskuun lihapullia ja Pörri saikin lihapullia, kun ihmiset mutustelivat lakuja. Pörrin mielestä lakukin olisi ollut maistamisen arvoista.Vappupäivänä Tampereella on ohjelmana teekkarikaste, jossa ensimmäisen vuoden tekniikan ylioppilaat kastetaan teekkareiksi. Itsekin olen aikoinaan koskessa käynyt ja olihan se aika huikea ja ikimuistoinen kokemus. Melkoinen flunssahan siitä oli seurauksena, mutta olihan se sen arvoista.

Pörri katselee teekkarikastetta

Saatiin vappupiknikille myös seuraa, kun muutama opiskelutoveri liittyi seuraamme. Pörrihän oli innosta soikeana, kun tajusi, että tuttuja tyttöjä tuli sitä rapsuttelemaan.Lisää rapsuttelijoita!

Teekkarikaste on vappupäivän näyttävin tapahtuma Tampereella.
Käveltiin Pörrin kanssa myös muualla keskustassa ja hirviteltiin kamalaa roskamäärää. Myös lasinsiruja oli maassa paljon. Janne kantoikin Pörriä paljon sylissään, jottei Pörrin tassuille käy huonosti. Päätettiin poiketa Pörrin kanssa pitkästä aikaa myös Ratinan koirapuistoon. Koirapuisto oli vappuna melko hiljainen, mutta nähtiin pari mukavaa pentukaveria. Parhaimmat leikit Pörri sai aikaiseksi pienen energisen pentusen kanssa. Janne kuvaili leikistä myös pientä videopätkää ja se on alla.


Kotimatkalla meillä olikin bussissa melko väsynyt matkalainen. Loppuillan Pörri nukkui tyytyväisenä sohvan vieressä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti