sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Tampereen koirauinti

Käytiin eilen Pörrin kanssa uimassa, kuten edellisestä postauksesta jo selvisi. Hämeen sheltit järjesti lauantaina shelttien uintipäivän Tampereen koirauinnissa. Tämä oli Pörrille ensimmäinen kerta uimassa, mutta ei varmasti viimeinen. Pörri oli tapansa mukaisesti rohkea ja reipas. Jännintä Pörrin mielestä oli veteen meneminen. Pörrin lisäksi vuorolla oli kolme muuta shelttiä, joista yksi oli Pörrille jo entuudestaan tuttu Lili. Pörri pääsi altaaseen yhteensä neljä kertaa. Pörri olisi uinut varmasti enemmänkin, mutta huomioitiin, että Pörri on vasta nuorukainen, eikä rasitettu herraa liikaa.


Käydään Pörrin kanssa varmaan muutamia kertoja uimassa ennen kesää, jotta Pörri oppisi uimaan ja sitä voisi kesällä uittaa samalla, kun käydään itse uimassa. Pörristä voi hyvinkin tulla ihan himouimari, jota saa olla toppuuttelemassa, ettei se hyppää aina veteen. Olisi kyllä ollut hauskaa, jos olisi ollut mukana vedenalainen kamera. Itse näin vähän altaan reunalta, kun herran jalat viipottivat menemään.

Meidän uimakoululainen. 
Alla vielä video yhdestä Pörrin uintisuorituksesta. Videon nykäisyt johtuvat siitä, että sen aikana otettiin myös kuvia. Uimisesta tuli mieleen, että Pörri oli tänään ensimmäistä kertaa meidän kanssa saunassa. Yleensä ollaan jätetty Pörri alakertaan, mutta nyt annettiin sen valita itse mieleinen paikka. Herra laukkasi meidän perässä yläkertaan ja kylppäriin. Kun Janne nousi saunan parveen, nousi Pörri mukana. Kun itse siirryin suihkun puolelta saunaan, istuskeli herra saunan parvessa kuin suurempikin päällikkö. Pörrin mielestä löylyn heittäminen oli jännää ja toimitusta oli seurattava hyvin tarkkaan. Suhisevalle kiukaalle piti hieman haukkua.


Pörrillä kävi tänään myös vieraita, kun Pörrin australianpaimenkoirakaveri Data tuli kylään. Käytiin heittämässä poikien kanssa pieni metsälenkki. Pojat pääsivät myös leikkimään keskenään. Data oli ihaltavan pitkäpinnainen pienen innokkaan sähikäisen kanssa. Käytiin Pörrin kanssa aamulla treenaamassa myös tokoa lähikentällä. Tehtiin aika lyhyet treenit, mutta sitäkin onnistuneemmat. Myös meidän akilleenkantapää eli maahanmeno alkaa sujua jo jotenkuten. Luulen, että meillä on alkeiskurssille hyvät lähtökohdat. Kurssilta saan varmasti apuja siihen, miten kouluttaa Pörriä eteenpäin ja hioa liikkeitä kohti kokeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti