tiistai 1. huhtikuuta 2014

Metsäretkellä

Jätettiin viime viikolla Mustin ja Mirrin pentupainit väliin, sillä tuntuu, että Pörri on vähän kasvanut ulos pentupainien ikäluokasta. Pentupainien sijaan tehtiin lauantaina vähän pidempi 3 km rauhallinen tutkiskelulenkki, johon ujutettiin myös toko-treeniä läheisellä hiekkakentällä. Aikaa tähän kaikkeen saatiin kulutettua kaksi tuntia. Harjoiteltiin kentällä paikkamakuuta, paikkaistumista, seuraamista, luoksetuloa, liikkeestä seisomista, noutamista yms. Lauantaina tuuli jonkinverran ja paikallaoloharjoitusten aikana tuuli pöllytti lehtiä Pörrin ympärillä. Pörri tykkää normaalisti juoksennella lehtiä kiinni, mutta nyt pysyi hienosti paikallaan. Pörrin ilmeestä näki, että sen olisi tehnyt ihan hirveästi mieli rynnätä lehtien perään, mutta malttoi mielensä. Olen niin ylpeä tuosta koirulista! <3

Sunnuntaina olikin sitten luvassa spesiaaliohjelmaa, kun lähdettiin metsäretkelle suuren shelttijoukon voimin. Pieniä kovaa vauhtia kiitäviä karvapalloja vaan suhaili pitkin metsää. Kaikki koirat olivat Pörrille entuudestaan tuttuja. Pörrin mielestä oli ihan huippua päästä juoksemaan ja painimaan kavereiden kanssa. Sää ja seura oli mitä mahtavinta, joten iltapäivä meni rattoisasti niin koirilla kuin ihmisilläkin.







Pörri on muuten oppinut nostamaan jalkaansa pissatessa. Tasamaalle pissatessa Pörri pissaa vielä neitityyliin, mutta kantoa, puunrunkoa yms. vastaan nostetaan jalkaa. Tosin Pörri jalan nostaminen on välillä melko hauskaa, kun Pörri menee normaaliin tyttöpissa asentoon ja sen jälkeen nostaa kyykyssä koipeaan. Eilen Pörri nosti jalkaansa myös kakatessa. Meinasin katketa naurusta, kun tajusin, että herra onkin kakkaamassa eikä pissaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti