torstai 10. huhtikuuta 2014

Kaunis kevätpäivä

Tänään katselin töissä malttamattomana ikkunasta kuinka kaunis sää ulkona on. Kun kello oli neljän korvilla ampaisin äkkiä bussille ja kotiin. Lähdettiin töiden jälkeen kimppalenkille poikien kanssa. Matkaa tuli yhteensä hieman vajaa 3 km, mutta aikaa kului reippaat 1,5 tuntia. Aluksi pojat innostuivat hieman siivoilemaan lähimetsää, jossa on kaadettu puita polkujen päälle. Nyt on yksi polku jo raivattu. Pörri oli kyllä innoissaan, kun pääsi seurailemaan Jannen touhuja. Yhden puunrungon alta löytyi valtava kasa lehtiä ja Pörri innostui kaivamaan kuoppaa. Otin kuopankuivu/lehtin pöllytys episodista videota, mutta puhelin ei ollut kuvannutkaan sitä. Otettiin sitten toinen video ja Janne meni kaivamaan Pörrin seuraksi.Kierrettiin lenkillä myös lähikentän kautta ja käytiin lyhyesti tokoilemassa, jos tuota nyt siksi voisi sanoa. Ei nyt ihan putkeen mennyt tänään tokoilut. Kentän ympärillä oli melko paljon vilskettä ja vipinää, joka vei Pörrin huomion välillä. Meidän taustalla näkyy myös nainen, joka heitteli frisbeeta omalle koiralleen. Kameran takana oli suuri poikajoukko möykkäämässä ja heittelemässä frisbeegolffia. Namitkaan eivät olleet mitään erikoisherkkuja.


Pörri on oppinut sisällä menemään hyvin jo pelkästä käskystä maahan, mutta ulkona se ei sitten onnistunutkaan vaan tarvitsi vielä käsimerkin. Pörrin maahanmeno tarvitsee vielä paljon hiomista, mutta pikkuhiljaa asiat kehittyvät. Pääasia, että Pörri oppisi ylipäätänsä menemään maahan. Koitetaan aina Jannen kanssa muistutella toisillemme, että ei Roomaakaan päivässä rakennettu. Tokon alkeiskurssi alkaa siis ensi keskiviikkona ja odotan sitä ihan hirveästi. Uskon, että vaikeinta kurssilla tulee olemaan se, että Pörri ei ottaisi niin paljon häiriötä muista koirista. Nyt ollaan treenailtu tälleen itekseen ja Pörri keskittyy melko hyvin.

2 kommenttia:

  1. Oi Vihiojanpuisto! Siellä tuli vietettyä aikaa kavereiden kanssa melkein koko yläasteen ajan :D Eikö Pörri ollut kiinnostunut frisbeestä ollenkaan? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän pitää Rommin kanssa tulla joskus fiilistelemään yläastemuistoja Vihiojanpuistoon ja voidaan samalla treffailla. :) Pörri on käyny niin paljon tuolla frisbeegolf-puistossa, ettei se enää oikein hirveesti kiinnostu niistä, kun tietää, ettei se ole sallittua. Pörrillä on myös oma fribee, mutta vielä ei olla paljoa heitelty.

      Poista