tiistai 29. huhtikuuta 2014

Pörri 6 kk

Pörri täyttää tänään 6 kk eli 26 viikkoa. Synttärisankarilla oli siis mitta- ja puntaripäivä. Korkeutta Pörrillä oli 41 cm ja painoa tasan 12,0 kg. Pörrin kasvu on nyt hidastunut todella roimasti. Tässä alkaa pikku hiljaa heräämään toive siitä, että Pörri päätyisikin agilityssä medien eikä maksien luokkaan. Lisäsin alle vielä kahden viikon takaisen seisotuskuvan. Kuvista näkee hyvin, että Pörrin turkki on kasvanut 2 viikossa paljon. Turkkia lukuunottamatta kuvista ei ole nähtävissä merkittävää kasvua, vaan Pörri on hyvinkin samankokoinen.

Pörri 26 vk eli 6 kk.
Pörri 24 vk.
Agilitystä puheenollen oltiin Jannen kanssa sunnuntaina Ylöjärvellä Koirakoutsiareenalla tutustumassa agilityyn. Kouluttajana meillä oli Tähtitekniikan Anna. Tutustumispäivässä oli yleistä esteistä, agilitystä, ohjaamisesta ja harjoittelusta. Jutteluiden lisäksi päästiin myös harjoittelemaan joidenkin esteiden suorittamista.


Pörrin mielestä agility oli ihan hurjan hauskaa. Pörrin mielestä hauskinta on ehdottomasti putken läpi meneminen. Aina uudelleen ja uudelleen.. Myös pussi oli Pörrin suosikki. Jannen on tarkoitus alkaa varsinaisesti ohjaamaan Pörriä, mutta pääsin itsekin avuksi ja sain laittaa nameja targetille ja huikkia Pörriä luokse. Illalla Janne vaatimattomasti haaveili jo SM-kisoista. :D Katsotaan, miten pitkälle tuo kaksikko vielä pötkii.


Pörrissä on kyllä ihailtavaa se, miten se syttyy, kun on jotain kivaa tekemistä tiedossa. Pörri on aina ihan 100 lasissa mukana, kun joku vain haluaa puuhailla sen kanssa jotain. Pörri antoi tutustumispäivässä kyllä kaikkensa ja illalla meillä olikin hyvinkin väsynyt koiruli.


Pörrin rohkeus ja reippaus tulee olemaan varsinkin alussa suuri etu agilityssä, sillä Pörriä ei erilaiset esteet pelota. Sosiaalistettiin Pörri pikkuisena hyvin erilaisiin alustoihin, eikä Pörri kummeksinut yhtään erilaisia esteiden pintoja.


Päivän lopuksi Janne ja muut kurssin ohjaajaopiskelijat pääsivät kokeilemaan ohjaajan omia koiria lapinporokoiria. Ensimmäinen koira oli 10-vuotias eläkeläinen ja toinen SM-tasolla kilpaileva Velho. Velholla oli vauhtia ja intoa niin paljon, ettei ihmiset meinanneet perässä pysyä. Pörrin ja Jannen agilityura jatkuu kesäkuussa pentukurssin merkeissä. Taisi poikiin vähän iskea agilitykärpänen. Saapi nähdä millainen vauhtikaksikko noista tulee.

1 kommentti:

  1. Kiva blogi teillä, jään seurailemaan! :) Ja kiitos tuosta kasvutaulukko linkistä shelttiyhteisöön.

    http://kultatassut.blogspot.fi/

    VastaaPoista