sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Lauantain kuvapläjäys

Pörrillä oli taas vaihteeksi vaiherikas lauantaipäivä. Heti aamusta Pörri päätti, että isäntähän ei sitten nuku enää klo 5.30 jälkeen silmäystäkään. En tiedä mahtoikohan Pörrin unettomuus johtua siitä, ettei Marja ollut lauantaina kotona. Yleensä Pörrin on ensimmäisen heräämisen jälkeen nukkunut viikonloppuisin vielä 1,5-2 tuntia. Aamusta riitti taas virtaa niin, että matotkin meni rullalle.

"Anna nyt jo sitä ruokaa, äläkä kuvaa!!"

Päivällä Pörri päätti tehdä jotain, mitä se ei ole vielä koskaan aikasemmin tehnyt. Pörri päätti nimittäin mennä ulos nautiskelemaan luutaan. Taisi kevätaurinko vetää Pörriäkin vähän puoleensa. Kuvasta näkee hyvin myös, mitä pennun sisäsiistiksi opettaminen talvella/keväällä tekee nurmikolle. Toivottavasti se tuosta saadaan vielä elpymään.

"Kylläpäs toi arska paistaa kivasti."

Hienon kevätpäivän johdosta päätin lähteä iltapäivästä vielä Pörrin kanssa käymään Lahdesjärven rannalla, jos vaikka Pörri olisi innostunut heittämään talviturkkinsa samalla. Pörri ei vielä kuitenkaan uskaltanut jalkojaan enempää vedessä kastella. 


Joku muu sentään oli talviturkkinsa jo ehtinyt heittää.
"Oliko pakko heittää se keppi tänne veteen?!"


Huomenna Pörrillä onkin jännä päivä tiedossa uusien juttujen merkeissä, mutta siitä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun säkin Janne päivittelet tätä blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy välillä koittaa kans jotaki raapustella :) Ei oo mun verbaaliset taidot ihan Marjan tasolla, mutta yritetään.

      Poista