sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Kesällä tuntuu, että aika kuluu tuplanopeutta muuhun vuoteen verrattuna. Nyt on jo seuraavakin viikonloppu kohta ohi ja edellisestäkään viikonlopusta en ole ehtinyt vielä kertoa mitään. Viime viikonloppuna meillä oli koko kesän odotetuin viikonloppu, kun suunnattiin Nilsiään Kuopion lähelle. Tahkolla järjestettiin Tahko MTB niminen maastopyöräilytapahtuma, jossa Janne kävi ajamassa 60 km lenkin. Itse tyydyin kannustusjoukkojen puolelle, vaikka olen itsekin jonkinverran maastopyöräillyt. 

Pojilla oli niin hauskaa, kun sai kirmailla vapaana 

Pörrille Tahkon reissu tarkoitti pidennettyä viikonloppua koirakaverin kanssa, paljon vapaana juoksentelua ja runsasta automatkustusta. Automatkat sujuivat Pörriltä jo oikein hyvin. Nykyään Pörri on mielellään autossa ja aina perille päästyä se on ihan intopiukassa, että hei missä me ollaan! 

Pörri paini itsensä Tahkon reissulla ihan uuvuksiin. Pörri oli takaisinpaluumatkalla todella surkea näky, kun se vain pilkki ja yritti kaikkensa taistella unta vastaan. Olin onneksi itse vapautettu ajovuorosta ja sain hiukan ummistaa silmiä takapenkillä Pörrin seurana. Kotiin päästyämme Pörri oli koko illan syvästi untenmailla ja välillä sai hiukan ravistella raukkaa hereille ruokailua ja iltapissatusta varten.


Viime viikko kului kuin siivillä. Alkuviikosta tavattiin Berttaa ja Kodaa. Keskiviikkona meillä oli tokoa ja torstaina Pörri sai painia shelttikaverinsa Topin kanssa. Perjantaina saattiin extempore agilityvuoro Tähtitekniikalta. Täytyy sanoa, että olipa antoisa agilitykerta. Hienoa nähdä, kun Pörri alkaa pikkuhiljaa edistyä ja alkeista päästään etenemään jo muutaman esteen yhdistelmiin. Eilen treenailtiin vähän kotiagilityä koivuilla. Lisäksi tähän viikonloppuun on kuulunut pitkiä metsälenkkejä vapaana juosten, kauniista kesäkeleistä nauttimista ja herkuttelua.


Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti