tiistai 29. heinäkuuta 2014

Pörri 9 kk

Täräytetäänpä heti kärkeen ilouutinen: Pörri ei ole kasvanut viimeisen kuukauden aikana! Pörri on kotimittauksella säkäkorkeudeltaan noin 43 cm tuntumassa. Painoa Pörrille on tullut kuukaudessa ainoastaan 100g. Nykyisin Pörrillä on painoa tasan 14,0 kg. Kuten kuvastakin voi huomata, Pörri on edelleen melko sporttiturkki. Ollaan Jannen kanssa elätelty toiveita, että Pörri jäisi tuollaiseksi lyhytkarvaisemmaksi sheltiksi, sillä nykyinen turkki tuntuu toimivan Pörrillä hyvin. Turkki kuivuu hetkessä uimisen jälkeen, eikä kuumuuskaan ole tuntunut Pörrin menoa paljon haittaavan. Suurin ulkoinen muutos, joka kuukauden aikana on tapahtunut, on korvien nouseminen pystyyn. Syynä saattaa olla hetkellinen korvien keventyminen, mutta itselleni on ihan ok, vaikka Pörri päättäisi ryhtyä kokopäiväiseksi pystykorvaksi.

Pörri 9 kk
Pörri 8 kk
Tavattiin jonkin aika sitten Pörrin velipuolta ja toista maksiluokassa kisaavaa agikoiraa. Maksikoirien omistaja arvioi, että Pörri olisi virallisessa agimittauksessa vielä hyvinkin medikoiran koossa. Nyt vaan peukut pystyyn, että Pörri pysyisi juuri nippanappa medien puolella.

4 kommenttia:

  1. Kunpa Pörri jäisi nyt tähän mittaan! Onko se edelleen takakorkea vai hämääkö kuva vain? Novalla oli tuollainen samanlainen notkoselkä vielä jokunen aika sitten, mutta nyt tuntuu kuin se oli saanut lihakset paremmiksi keskivartalon osalta ja notkoa ei juuri enää näy. Oletteko muuten tulossa erkkariin elokuussa? Olisi kiva nähdä Pörri ja verrata Novaan, niin samankokoisia kun tuntuvat ainakin korkeuden puolesta olevan. Me tullaan ihan turistikoirina paikalle, sen nyt tietää mitä tuomarit näistä ylisuurista on mieltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Pörri on edelleen hieman takakorkeahko, mutta tuo kuva kyllä liioittelee paljon. Jos Pörrin etupää päättää vielä kasvaa, niin maksirajaa hätyytellään uhkaavasti. :( Tuota erkkaria en ole edes pohtinut. Mulla ei kyllä ole mitään ohjelmaa sille päivälle ja tapahtuma näyttää olevan vielä Tampereellakin, joten kai sitä voisi tulla turisteilemaan. :) Pörrin kanssa mennään käymään varsinaisessa näyttelyssä todennäköisesti ensi kesänä, jos sen H:n saisi.

      Poista
    2. Koitetaan bongailla toisiamme jos tulette, olisi kiva nähdä livenäkin :) Mekin haetaan sitä H:ta sitten joskus jos sitä johonkin harrastukseen tarvitaan, muuten saa kehät jäädä.

      Poista
    3. Joo ehdottomasti olis kiva nähdä! :)

      Poista