keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Maaliskuun agilityt

Maaliskuun ensimmäiset treenit alkoivat oikein lupaavasti. Pörri teki alun ratapätkää oikeinkin mallikkaasti. Rengas vaati kuitenki pari harjoitusta ennenkuin Pörri hyppäsi oikeasta reiästä. Jotta tilanne ei olisi vaikuttanut liian hyvältä, Pörri päätti lopun puomiharjoitusten aikana leikkiä taas vähän magnustia ja vilkuilla naapurikentälle.


Toiset treenit Pörri pystyi keskittymään haukkumista lukuun ottamatta hyvin. Treeneissä yhdisteltiin erilaisia käännöksiä peräkkäin.


Kolmannet treenit vedettiin omatoimisesti, koska kouluttaja oli estynyt tulemaan paikalle. Viimeistään nämä treenit tekivät selväksi, että Pörrin treenivireelle täytyy tehdä jotain ennenkuin sattuu oikeasti pahasti. Nyt Pörri siis rupesi kesken puomin katselemaan viereiselle kentälle ja putosi sen seurauksena sieltä alas. Onneksi Pörri osasi laskeutua sen verran sulavasti maahan, ettei mitään sattunut. Hieman ehti itse kukin siinä tilanteessa jo pelästyä, mutta Pörri oli kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Varmuuden vuoksi varattiin Pörrille hieronta-aika ennen seuraavia treenejä.


Maaliskuun viimeisissä treeneissä harjoiteltiin taas takaakiertoa. Pörrin piti jälleen kovasti komentaa ohjaamistani. Takaakiertojen jälkeen tehtiin pari kertaa keppejä. Verkkoja on onnistuttu jättämään jo pari pois ilman, että se vaikuttaa Pörrin suoritukseen. Loppuun tehtiin vielä puomia.


2 kommenttia:

  1. Haastoin sinut Libster Award haasteeseen, tarkemmat ohjeet blogistani --> www.jellonat.blogspot.fi

    VastaaPoista