lauantai 8. marraskuuta 2014

Talvi tuli Tampereelle

Tampereelle saatiin vihdoin torstaina ensilumi. Parasta tässä ensilumessa oli se, että se ei sulanut heti satamisen jälkeen, vaan on vieläkin maassa. Tällä viikolla talvi yllätti myös meidät. Keskiviikkona, kun olimme lähdössä tokotreeneihin, auto ei lähtenytkään käyntiin. Onneksi päästiin myös bussilla ja mentiinkin sitten sillä. Itse treenit meni tosi hyvin ja pallopalkka toimi Pörrillä hyvin. Ensi viikolla päästäänkin sitten pitkästä aikaa ihan ohjattuihin treeneihin.


Talviset vastoinkäymiset jatkuivat perjantaina, kun meidän piti lähteä agilitytreeneihin. Katseltiin Jannen kanssa kauhulla lumisadetta ja todettiin, että Jannen on pakko lähteä aikaisemmin kotiin vaihtamaan talvirenkaita autoon. Ehdittiin juuri ja juuri ajoissa ja turvallisesti treeneihin. Janne kirjoittelee treeneistä lisää pikapuoliin, mutta paljastettakoon, että treenit menivät oikein hyvin.


Jos tämä lumi on vielä huomenna maassa, voisi mennä ihan kameran kanssa nappaamaan pari kuvaa. Nämä kuvat nappasin vaan nopeasti  puhelimella, kun käytiin Pörrin kanssa parin tunnin metsälenkillä iltapäivällä. Tampereella on kiva lenkkeillä metsässä talvellakin, kun täällä polut tallautuvat niin hyvin. Vaikka illat ovat nykyään hurjan pimeitä, ollaan silti käyty Pörrin kanssa lähes päivittäin metsälenkeillä otsalampun kanssa. 

Pörri ja poroheijastin

Tähän loppuun vielä pieni loppukevennys siitä, mitä poikien mielestä tarkoittaa siivouspäivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti