lauantai 15. marraskuuta 2014

Aksaa

Lisäilläänpäs taas pitkästä aikaa agilityvideoita.

31.10. vedettiin rinkiä viiden hypyn ja putken yhdistelmällä. Pörri sai yhdessä vaiheessa oppia kantapään kautta mitä seuraa, jos ei keskity tekemiseen täysillä kokoajan. Yksi hyppy meni ihan muissa maailmoissa, minkä seurauksena meinattiin vetää katon kautta ympäri. Onneksi Pörrille ei kuitenkaan sattunut mitään. Pieni rimakauhu taisi iskeä, mutta siitäkin päästiin yli kun kouluttaja meni hypyn taakse odottamaan namin kanssa. Lopuksi harjoiteltiin vielä keppejä verkkojen kanssa. Tämä oli Pörrille ensimmäinen kerta ihan oikeilla kepeillä. Ollaan aikaisemmin harjoiteltu vain keppikujan avulla.


7.11. treenailtiin pientä ratapätkää. Jos Pörri meinasi vetää edelliskerralla katon kautta ympäri, niin nyt meinasin vetää minä! Lähetin Pörrin putkeen ja näytti siltä, että Pörri sinne myös meni ja lähdin kiirehtimään seuraavaa estettä kohti. Sillä välin Pörri olikin vetänyt lukkojarrut putken suulle ja videolta näättekin loput. Onneksi ei kummallekkaan sattunut mitään.


Huomenna mennäänkin sitten Koirakoutsille treenaamaan. Ostimme loppuvuodeksi treenipaikan valmennusryhmästä. Pääsee Pörri hetkeksi aikaa treenaamaan pari kertaa viikossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti