tiistai 2. syyskuuta 2014

Supertokot ja superpörri

Vitsit meillä oli ihan huikeat tokot tänään. Oli pakko tulla kirjoittamaan ihan postausta. Tehtiin sunnuntai-iltana pienet pihatokot, joista on tulossa myöhemmin videota, kunhan saan sen editoitua. Maanantaina tehtiin 5 minuutin olohuonetokot. Tänään meillä oli sovittuna kimppatokot kuudeksi. Töissä venyi hieman, joten pikkuisen ehti tulla kiire. Kun saavuttiin paikalle, Pörri aloitti normaalin haukkupöhinän, mutta kielsin. Pörri teki ihan huippuhyvin ja äkkiä alkoi fiilis nousta. Pörrin kontakti pysyi uskomattoman hyvin, vaikka ympärillä riitti touhua ja töhinää. Pörri myös haukkui yllättävän vähän. Olen niin uskomattoman onnellinen, kun viime tokot on menneet niin huonosti, että itku meinannut tulla. Saatiin kanssatreenaajilta myös monta hyvää vinkkiä, miten uhmaileva murkku saadaan kuriin.Alla vielä tiivistetysti meidän tokoreissun hyvät ja huonot puolet:

+ Pörri piti hyvin kontaktia yllä
+ Pörri ei ollut ollenkaan yhtä häiriöherkkä kuin yleensä
+ Pörri leikki hyvin (pitkästä aikaa kunnon murinaa)
+ Luoksetulot oli ihan törky nopeita ja innokkaita
+ Pörri tuli heti nimensä kuultuaan sivulle oikeaan asentoon
+ Pörri oli omaan tasoonsa nähden erittäin hiljaa, kun ei tapahtunut mitään
+ Meillä molemmilla oli tosi hyvä fiilis
+ Maahanmenot oli nopeita ja Pörri pysyi hyvin
+ Piiiiitkästä aikaa onnistunut 2 min paikkamakuu (josta ihan superpalkka!)
+ Saatiin noutoon hyviä neuvoja
+ Pörri ottaa hyvin kapulan suuhun ja ote on napakka

- Paikkamakuussa Pörrin pää pyöri ja katseli sivulla olevia koiria
- Lopun teinirallattelu olisi voinut jäädä väliin (mutta sain tähänkin hyviä neuvoja)
- Pörrin pitäisi kiinnostua entistä enemmän minusta ja minun houkutella vähemmän Pörriä

Otetaan nyt tehotreeniin se, että Pörri alkaisi kiinnittää enemmän huomiota minuun oma-aloitteisesti ja namilla houkuttelusta pyritään pääsemään eroon. Saapi nähdä, miten huominen tokokurssi menee. Toivottavasti tämän päivän hyvä fiilis kantaa huomiselle. Tällaisten treenien jälkeen sitä tajuaa, miksi tätä hommaa tekee.

2 kommenttia:

 1. Pakko sanoa että me ollaan priyan kanssa samanikäisenä (siis kun Priya oli n.8-10kk) painittu samanlaisten ongelmien kanssa (pahempienkin juoksujen aikaan.. huh!) ja saatu kuulla samoja vinkkejä. Jotka on siis oikeesti auttanut! Just sillon viime viikolla mietin itekseni että sain kuulla Lealta samat jutut alkukesästä :DDD Paitsi että Priya on joskus ollut vielä kauheampi.Se saattoi kesken treenien karata johonkin huitelemaan enkä mä osannut ollenkaan reagoida siihen oikealla tavalla! Ja tokossa laahusti vaan eikä jaksanut ollenkaan kiinnostua minusta tai tekemisestä :D Meillä ainakin auttoi se että karkailun jälkeen ei päässyt enää takaisin töihin. Ja koiran aktiivisuuden lisääminen.

  Teidän meno näytti eilen kyllä jo tosi hyvältä! Jatkakaa hyvää työtä! Luojan kiitos se teineilykin loppuu ajan kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos eiliset treenit meni hyvin, niin tänään meni sitten kaikki ihan mönkään tokokurssilla. Huomasin jo kotona, ettei tästä tule tänään mitään, sillä lenkillä Pörri oli tosi ärsyttävä teini. Tehtiin luoksetuloa häiriössä, mikä ei onnistunut yhtään, sillä jo pelkkä luoksetulo oli tänään liikaa vaadittu. Pörri otti hatkat kesken luoksetulon sekä lähti kesken odottamisen moikkaamaan muita koiria. Onneksi tuo (ehkä) joskus aikuistuu. :)

   Poista