lauantai 20. syyskuuta 2014

Agilitykuulumisia pitkästä aikaa

Edellisestä agilitypostauksesta on nyt kulunut n. kuukausi. Videot ovat odottaneet koneella editointia, mutta nyt sain vasta aikaiseksi tehdä ne valmiiksi. 

Ensimmäisen treenikerran jälkeisestä järkytyksestä päästiin onneksi yli, eikä hallin toisessa osassa samaan aikaan treenaavat koirat tai ohimenevät junat ole enää häirinneet Pörriä.

Toisten TamSKin treenien teemana oli kepit. Keppejä oli mahdollista harjoitella kujana, ohjureiden avulla tai vinokepeillä. Pörrin kanssa ollaan harjoiteltu tähän mennessä keppejä ainoastaan kujalla ja niin tehtiin nytkin. Pörri osaa jo hienosti juosta kujaa pitkin, eikä sujahtele keppien välistä kesken kaiken. Koska Pörri on vielä alle vuoden ikäinen, on kujaa pidetty niin "leveänä", että Pörrin ei tarvitse varsinasesti pujotella keppejä. Tämä siksi, ettei selän kasvu vioitu. 

Treenien luppoajalla totuttelimme keinuun ja kertasimme renkaan läpi juoksemista. Toisin kuin Tähtitekniikalla, ei keinu tuntunut nyt olevan lainkaan pelottava. Tiedä sitten johtuiko se siitä, että keinu oli nyt säädetty aika matalaksi. 


Kolmansissa treeneissä harjoiteltiin persjättöjä ja vinossa menosuuntaan olevien esteiden suorittamista. Aluksi oli vähän kummallakin hakemista reitin ja ajoitusten kanssa. Hyvä esimerkki tästä löytyy videolta n. 1:55 paikkeilta ;) Saatiin sitä loppuun onneksi pari onnistunuttakin suoritusta! 


Kaiken kaikkiaan treenit TamSKilla ovat lähteneet oikein mallikkaasti käyntiin. Niin ja varmistui tässä männä viikolla, että meillä on treenipaikka myös talveksi! 

Treenivideoita on tulossa lisää lähipäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti