lauantai 29. maaliskuuta 2014

Viime aikojen kuulumisia

Viime viikko meni taas nopsaan. Ensin on päivän töissä ja ilta meneekin Pörrin kanssa touhutessa. Torstaina Luna (tässä Lunan blogi) tuli katsomaan Pörriä. Päästettiin kaverukset juoksentelemaan ja leikkimään vapaasti. Sain Lunan emännältä muutamia kuvia leikkihetkestä. Seuraavat kuvat ovat siis Jenni N:n ottamia. Kiitokset Jennille!

Pörri vetää ilmeellä.

Pörri vetää ilmeellä osa 2.
Leppoisaa leikkiä


Pörri on ollut viime aikoina melko rasittava. Sillä tuntuu olevan kokoajan meno päällä ja jos erehtyy istahtamaan sohvalle, on herra heti ulko-ovella haukkumassa. Pörri kaipaa tällä hetkellä ihan valtavasti toimintaa, eikä juurikaan nuku päivisin muuta kuin poissaollessamme. Yksi tuttuni lohdutti, että tämä on aikaa, jolloin pentu on kaikista aktiivisimmillaan ja rauhoittuu parin kuukauden kuluessa.

Ulkona lenkillä Pörri saa ns. pentuhepuleita, jolloin se alkaa pureskella hihnaa, hyppiä ja juosta päättömästi ees taas. Yleensä aina tähän liittyy myös runsas haukkuminen. Ollaan suututettu jo puoli taloyhtiötä tällä haukkumisella. Yksi mummo meille kävi jo aamulenkillä avautumassa siitä, että Pörriä ei saisi ulkoiluttaa taloyhtiön pihalla, sillä sen haukkuminen häiritsee ihmisiä. Itse en ole kokenut tarpeelliseksi erityisesti puuttua tähän haukkumiseen, vaan olen ajatellut, että tämä jää iän myötä pois. Nyt, kun saatiin tämä valitus, en tiedä mitä tehdä. Jos Pörriltä kieltää hepuloinnin ulkona, se hepuloi sisällä senkin edestä ja seinänaapurit kiittävät.

Mutta sitten iloisempiin asioihin. Valmistuin aiemmin tässä kuussa vihdoin 7 vuoden ahertamisen jälkeen koulusta ja eilen sain vihdoin tutkintotodistuksen käteeni (wuhuu!). Käytiin juhlistamassa minun ja hyvän ystäväni valmistumista pihviravintola Huberissa. Pyysin tarjoilijalta syömämme naudan ydinluun mukaamme, sillä halusin antaa sen Pörrille. Tämä oli Pörrille ensimmäinen ihan oikea luu ja kyllä herralle maistui. Luun parissa kului tunti jos toinenkin eilen ja tänään. Luusta irtosi Pörrille vielä yllättävän paljon syötävää, joten olen ihan onnellinen, että pyysin luun mukaani. Tässä alla vielä video Pörrin luun syönnistä.


Päivitin tänään muuten Pörri-välilehden. Kannattaa käydä kurkistamassa.

2 kommenttia:

  1. Toi Pörrin ilme osa 2 on kyllä ehkä hauskin kuva hetkeen :D

    VastaaPoista