sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Pörri ja Bertta

Oi vitsit miten ihana ilma on ollut koko viikonlopun. On sanomattakin selvää, että mieli vetää ulos tankkaamaan aurinkoenergiaa. Ollaan laiskoteltu koko viikonloppu. Katseltu leffoja, loikoiltu koko perheen voimin sohvalla, ulkoiltu paljon ja nähty pitkästä aikaa koirakavereita, joita piti nähdä jo viime viikolla. Viime viikko meni ohi vähän sumussa, kun yritin jotenkuten jaksaa koko viikon töissä, vaikka flunssa yritti iskeä päälle. Tällä viikolla olo on ollut onneksi parempi ja nyt alan olla jo käytännössä terve.

Tänään päätettiin lähteä valloittamaan Sulkavuori Bertan ja Bertan omistajien kanssa. Bertta on yksi Pörrin parhaista ystävistä ja kaverukset ovat tunteneet toisensa ihan pikkupennuista saakka. Tämä vauhtikaksikko on muuten syntynyt samana päivänä. Bertta ei ole mikään hieno neiti, vaan melkoinen luonnonlapsi ja saa useinkin Pörrinkin yllytettyä mukaan kuraralliin. Sulkavuorella oli onneksi vielä melko paljon lunta, joten ihan hirveää kurakeliä ei ollut kuin loppulenkistä. Janne napsi kaksikosta muutaman kuvan.










4 kommenttia:

  1. Onpas kaksikossa paljon samaa näköä! Iloisia kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pörri ja Bertta on kyllä samannäköisiä ja muutenkin varsin samanoloisia. Molemmat tosi reippaita ja iloisia hännänvispaajia. :)

      Poista
  2. Ihanaa katsoa koirien riemua, tosi ilahduttavia kuvia :) Tää auringonpaiste on ollut niin ihanaa, kiva kun kevät tulee vihdoin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva itsekin seurailla koirien riemua. Hauskinta oli tuo keppileikki, sillä normaalisti Berttaa ei kuulemma yhtään kiinnosta kepit, mutta nyt Pörrin iloksi (=kiusaksi) piti lähteä kilpasille kepistä. :)

      Poista