keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Pörrin kuulumisia

Pörri on jäänyt täällä blogissa vähän paitsioon viime aikojen tapahtumien vuoksi, mutta kerrotaanpa tähän väliin nopeasti Pörrin kuulumisia. Pörrin kanssa treenattiin kesällä ahkerasti ulkona ja Pörri oli ulkona ehkä paras, mitä se on ikinä ennen ollut. Aiemmin Pörri on tehnyt selvästi paremmin hallissa kuin ulkona, mutta nyt eroa ei juuri ollut. Teimme alkukesästä paljon kisamaisia ajatuksena kisailla TK2, mutta loppukesästä siirryin treenaamaan voittajan liikkeitä. Tavoitteena olisi päästä korkkaamaan ensi vuonna voittajaluokka. Eniten kesken on vielä tunnari, luoksarin stoppi ja kaukot. Muuten ollaan jo hyvällä mallilla. Olimme kesän myös Riitan tokon treeniryhmässä ja jatkoimme samassa ryhmässä myös nyt syksyllä.

Tokon lisäksi Pörri on tehnyt paljon aksaa. Koska Voltti ei pystynyt kesäkaudella enää aksaamaan, Pörri peri Voltin kesäksi ostetun treeniryhmän ja harjoitteli siis kaksi kertaa viikossa. Kesälomalla kävimme mittauttamassa Pörrin virallisesti pikkumaksiksi velipoikansa tapaan ja nyt odotellaan kovasti tammikuuta, jotta Janne ja Pörri pääsee kisailemaan.

Veli ja sen veli
Moni on kysynyt, mitä Pörri tuumasi Voltin kuolemasta. Mielestäni Pörri ei ole Voltin poismenoa noteerannut missään vaiheessa millään tavalla. Vaikka pojilla oli läheiset välit ja ne selvästi tykkäsivät toisistaan niin sitten vastapainoksi oli niin paljon sitä kuraa, että tilanne oli Pörrin kannalta varmaan aika plusmiinus nolla. Tacon kanssa Pörri on lämmennyt selvästi hitaammin kuin Voltin kanssa aikoinaan, mutta toisaalta Pörri ja Taco tulee tosi hyvin toimeen, vaikka eivät niin läheisiä vielä olekkaan kuin mitä Pörri ja Voltti olivat.

Uimassa käytiin kesällä harmittavan vähän, mutta onneksi ensi kesäksi Pörrillä on uintikaveri, nimittäin Taco on melkoinen vesipeto. Pitää käydä tovereiden kanssa talven aikana koirauimalassa, jotta ne pääsevät uimaan myös talven aikana.

Tässä vielä tuore aksavideo Pörrin eilisistä treeneistä, jossa pojat vetivät kisamaisesti rataa.


2 kommenttia:

  1. Oi miten hieno Pörri onkaan! Pikkumaksisheltit rules :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jännä kyllä nähdä, millaiseksi muodostuu pikkumaksien rotujakauma. :)

      Poista