keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Tacon toiset agilityepikset

Tampereen seudulla on nyt todella paljon epiksiä, kun kesän ulkomaan arvokisat lähestyvät ja joukkueet keräävät matkakassaa tukiepisten muodossa. Meille tämä episbuumi sopii oikein hyvin, jotta Taco pääsee harjoittelemaan kisamaisia tilanteita ennen virallisia kilpailuja. Virallisten kisojen korkkaaminenkaan ei ole enää kaukana, sillä jos elämä ei yllätä, niin Taco aloittaa virallisen kisauransa tässä kuussa seuran omissa rally-tokokilpailuissa. Agilityssä Taco alkaa olla keppejä vaille kisavalmis. Se on jo pujotellut 12 keppiä yhdellä verkolla/ilman verkkoja, mutta ei kestä vielä liikehäiriötä.

Tokossa ollaan hiottu avoimen luokan liikkeitä kohti kisavalmiutta ja aloiteltu voittajan liikkeitä. Alokasluokan liikkeet ovat Tacolla olleet valmiina jo pitkään, mutta sen palkaton työskentely takkuaa edelleen sen verran, etten ole tohtinut ilmoittaa sitä vieläkään kokeeseen.

Mutta päivän aiheeseen eli Tacon epiksiin. Näissä epiksissä supermöllit ja möllihyppyrata järjestettiin Tamskin omalla ulkokentällä. Taco pääsi jo torstain aksatreeneissä testaamaan talvitauon jälkeen ulkokenttää, joten kenttä oli tuttu. Rataa oli helpotettu ennakkoon jaetusta ratapiirustuksesta, joten ratapiirrosta tästä radasta ei ole. Pikkumaksit ja maksit oli yhdistetty, joten maksiluokassa oli koirakoita yhteensä 9. Taco voitti maksiluokan ylivoimaisen nopealla ajalla ja nollatuloksella.


Myös möllihyppyrataa oli helpotettu ennakkoon jaetusta ratapiirustuksesta, joten ratapiirrosta tästä radasta ei ole. Pikkumaksit ja maksit oli yhdistetty myös tässä. Tacolle tuli radasta tulokseksi vitonen ja sillä jäätiin palkintojen ulkopuolelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti