torstai 10. joulukuuta 2015

Heinäkuun agilityt



Heinäkuun ekoissa treeneissä oli hieman ongelmia kontaktien kanssa, mutta muuten Pörri teki hommia oikein hyvin. Erityisesti kepit suijuivat tällä kertaa oikein mallikkaasti :) Tosin Pörriltä on nyt otettu vasta pari verkkoa pois, jolloin pujottelu on suhteellisen helppoa.


Toiset treenit mentiin aikalailla samalla kaavalla kuin ensimmäiset. Nyt kontaktitkin suijuivat paremmin. Kepitkään eivät tuntuneet tuottavan pahemmin vaikeuksia, vaikka verkkoja vähennettiin entisestään.


Kolmansissa treeneissä oli teemana palauttaa ohjaaja takaisin maanpinnalle hyvin menneiden edellisten treenien jälkeen. Treeneissä tuli muunmuassa huomattua, kuinka tärkeää on katsoa koiraa ohjattaessa sitä takaakiertoon. Kouluttaja kiinnitti treeneissä myös (jälleen kerrran) huomiota siihen, että minun tulisi ohjata Pörriä enemmän selkä suorassa. Kai sitä yrittää jotenkin päästä Pörrin kanssa samalle tasolle ja sitä kautta kuljettua kyyryssä. Otinkin tavoitteeksi näiden treenien jälkeen kiinnittää huomiota siihen, että olisin enemmän pystyasennossa. Hauska kyllä katsoa nyt jälkeenpäin videolta kuinka kouluttaja selkeästi näyttää, miten jalat ja kädet tulisi ohjauksessa sijoitella. Sitten tulee meikäläinen ja ohjaa ihan miten sattuu! Niin yksinkertaisen näköistä, mutta silti niin monimutkaista! Onneksi videon lopussa ohjaus näytti edes jollain tasolla oikealta. 


Neljännet treenit mentiin kahden ensimmäisen jalanjäljissä. Pörri pystyi jopa hakeutumaan hienosti kepeille pitkän ratapätkän jälkeen! 


Heinäkuun viimeisissä treeneissä koitettiin osua suorasta putkesta kepeille. Pitkäksihän se meni. Lisäksi harjoiteltiin irtoamista ja putkikäännöstä. Irtoamista tarvii vielä harjoitella. Putkikäännökset sujui hyvin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti